Gratis verzending boven de €50

Levertijd & verzendkosten

 

 


Little Grown Ups zal met veel zorgvuldigheid te werk gaan bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Alle leveringen worden geschied door DHL. Bij alle aankopen van onder de €50 wordt €3,95 aan verzendkosten toegevoegd aan het totaalbedrag. Deze kosten worden gezien als een gedeeltelijke vergoeding voor het verzenden van uw gewenste producten. Hierbij geldt dat u een adres aan Little Grown Ups kenbaar moet maken, om de producten aan u te kunnen afleveren.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van u betaling bij u thuis worden afgeleverd. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u binnen uiterlijk 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling bericht. De levertijden zijn slechts indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Overschrijding van dit termijn leidt niet tot een schadevergoeding.

Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Little Grown Ups zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Dit zal op een duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten. De kosten van een eventuele retourzending neemt Little Grown Ups voor zijn rekening. Mocht er onverwachts sprake zijn van vermissing of schade aan het product tijdens het leveren, neem dan contact op via ons contactformulier. Wij zoeken dan voor u een passende oplossing.